POSLE 24 GODINE OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA VILE RAŽNATOVIĆ: Nakon Arkanove SMRTI Ceca se...
Pevačica još nije prebolela njegovu smrt, Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

ispovest

POSLE 24 GODINE OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA VILE RAŽNATOVIĆ: Nakon Arkanove SMRTI Ceca se...

Pevačica još nije prebolela

Objavljeno:

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu i govorila je o Arkanu bez kog je ostala pre više od dve decenije.

- Često ga pominjem. Njega nema pune 24 godine, ali je on svakodnevno prisutan u našim pričama, razgovorima, to je potpuno prirodno. Sa Željkom imam dvoje divne dece, ta deca su vrlo svesna ko ima je otac i potpuno je prirodno da ga pominju i evociraju uspomene na njega - rekla je Ceca i dodala:

I danas plače zbog njega
I danas plače zbog njegafoto: Kurir arhiva

- Dešavalo mi se mnogo puta i da mi suze krenu i da progutam knedlu, da ode šminka, ode sve. Nama ženama je to problem, muškarcima nije. Razmaže se maskara, veća dara nego mera. Šalu na stranu, prepustim se emocijama. Najlepše je kada možete da ispoljite osećanja i da ih podelite sa ljudima.

1 / 10 Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

Nedavno je javno navela imena pet najboljih frajera na našoj muzičkoj sceni. Prema njenom mišljenju to su Vojaž, Nući, Saša Kovačević, Bojan Leksington i Željko Joksimović

- Vojaž i Nući su stvarno dva lepa momka. Nući je smršao, doterao se, vežba, kao lutka je. Pored njih sam spomenula i Sašu Kovačevića i Bokija Leksingtona. On je baš lep čovek. Nikada nemam problem da kaže za moje kolege i koleginice ko je lep.

Bonus video:

00:41

Ceca kod Harisa

(Espreso/Alo/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.